Denilson lånas ut

Sedan tidigare redan bekräftat att Denilson lämnar Arsenal för sitt moderland Brasilien. Nu står det klart att klubbadressen blir Sao Paulo.

Denilson har en tung säsong bakom sig i Gunners. 23-åringen har inte varit nära en startplats i Wengers elva och har blivit en hatsymbol för supportrarna. Ilskan från fans har lett till att mittfältarens namn till och med dykt upp på ebay för försäljning.

Nu är det däremot helt spikat vart Denilson kommer spela nästkommande säsong. Han kommer att återvända till Brasilien och representera Sao Paulo, avtalet är ett låneavtal som löper under hela säsongen. Sao Paulo är även den klubb som han spelade för innan han flyttade till London.

Denilson debuterade för Arsenal 2006 och har sedan dess noterats för 153 matcher för klubben. När det stod klart att han skulle lämna berättade mittfältaren om sin stora sorg över att behöva skiljas från lagkamraterna och tackade även fansen som varit väldigt speciella för honom.

källa: Arsenal.se


Gervinho påväg in..

Det har länge snackats om Gervinhos övergång till Arsenal - nu är värvningen
äntligen klar. Det bekräftade Arsene Wenger idag.

Nu är det klart att Gervinho lämnar den franska jätten Lille för spel i Arsenal. Det sägs att Gervinho i torsdags skrev på ett fyraårskontrakt som sträcker sig ända fram till 2015.
Affären ska ha kostat Arsenal 12 miljoner pund. 24-åringen gjorde 18 mål för Lille den förra säsongen och har dessutom gjort 27 framträdanden för Elfenbenskusten.
Gervinho har inte rest med laget till Asien, utan han får vänta på sitt första möte med truppen, skriver Arsenal.se

En del rykten florerar också i Arsenal lägret som vanligt.
Vad sägs om Bendtner till Hamburg?
Att Denilson blir kvar i Gunners.
Juan Mata är påväg in och att Nasri och fabregas stannar kvar i London.

Clichy till Man City

Efter nära åtta år i Arsenal lämnar vänsterbacken Gael Clichy klubben för spel hos Premier league-rivalerna Manchester City.
Den 25-årige fransmannen har skrivit på ett fyraårskontrakt, och Manchester City måste enligt uppgift betala drygt 70 miljoner kronor för övergången, skriver SvD.

Sedan tidigare finns före detta Arsenal-trion Patrick Vieira, Kolo Touré och Emmanuel Adebayor i Manchester City, som den gångna säsongen slutade trea i Premier league.


kommer från och med nästa säsong ses i ljusblått


RSS 2.0